headerphoto

Trigano vouwwagen - Odyssee

TriganoOdysseeSnelheid, gemak en toch nog veel ruimte: dat is de Trigano Odyssee. De Trigano Odyssee is een vouwwagen voor maximaal 8 personen en die ook nog zeer snel opzetbaar is. Standaard zijn 2 bedplanken met plek voor 2 keer 2 personen. Eventueel is dit nog uit te breiden met een ondertent voor 2 personen en zelfs nog met een uitbouw van 180cm bij 140cm dus voor nog eens 2 personen.OdysseeDe tent is uitstekend te ventileren en is voorzien van veel ramen. De beide binnententen van de vaste slaapplaatsen hebben aan de kopse kant een raam met muggengaas.

Er wordt een plank omgeklapt en u trekt de gehele tent compleet met voortent naar voren. Hierna worden 4 hoekstokken en 1 dakstang geplaatst. Na de haringen te hebben geplaatst is uw vakantie onderkomen klaar voor gebruik!

De Odyssee heeft 13" wielen, een 650kg Alko as met terugrijdautomaat, standaard 4 slaapplaatsen en de mogelijkheid voor een 2 persoons onderbedtent zodat u toch met 6 personen kunt slapen. Een luifel en zijtent is als optie leverbaar.