headerphoto

Campmaster Drenthe vernieuwd en opgefrist

2012 - Schuring aanhangers uit Assen heeft haar vouwwagen Campmaster Drenthe grondig vernieuwd. Het klein model vouwwagen geschikt voor achter de motor, trike of kleine auto is opgefrist en de tent is groter en beter geworden aldus dhr. Schuring. Het Drentse bedrijf heeft een jarenlange ervaring op gebied van het bouwen van compacte tenttrailers. Campmaster Drenthe vernieuwd in 2012Dit en de feedback door klanten hebben geresulteerd in een optimalisatie van de ruimte. Door het beter doorontwikkelde uitvouwsysteem is Campmaster Drenthe nu voorzien van een kingsize bed met een afmeting van 225 bij 130 cm. De binnentent is ook hoger geworden en zorgt nu voor een leefruimte van 1.90 tot 2.20 meter. Het uiterlijk van de tent is qua kleur frisser geworden en nieuwe ramen zorgen voor meer lichtinval in tent. Grote ventilatieopeningen zorgen voor een goede temperatuursregeling.
De twee deuropeningen, aan de voor en zijkant kunnen als luifel gebruikt worden. Extra comfort is te krijgen door een kuipzeil met opstaande randen te gebruiken, deze is als optie aan te schaffen.
Campmaster Drenthe achter trike De compacte Campmaster weegt al met al 110 kilo wat hem achter de motor tot een prettige reisgenoot maakt. Het geheel ligt stabiel op de weg en het rijden is volgens Schuring nog steeds een fluitje van een cent. Met de Campmaster Drenthe trek je op de camping de aandacht. Iedereen staat er versteld van wat er uit de kleine vouwwagen komt. Een tent van vier bij zes meter! Zie voor meer informatie www.tourmaster.nl