headerphoto

Jamet vouwwagens - Liberty

Jamet

De Liberty is aanzienlijk verbeterd . Deze wagen wordt nu inklusief voortentset geleverd !Dmv een hulpveersysteem aan het deksel is de wagen nu superlicht te openen. Bovendien zit de tent nu aan deksel en wagen vast .Wagengedeelte is geheel zonder haringen op te zetten. De Liberty heeft een vast polyester deksel en grote 13'' wielen. Het is een wagen met een supersnel opzetsysteem, ideaal voor 2 personen die willen trekken.

LibertyDe Liberty is Jamets "nieuwste weg naar vrijheid" !! De (extra) "vrijheid" die men met dit geheel nieuwe model heeft, dankzij zijn supersnelle opzetsysteem waardoor men kan gaan en staan waar en wanneer men wil en zo echt van zijn "vrijheid" kan genieten ! Een schitterend nieuw model, met vast polyester deksel en grote 13-inch. wielen, een super-snelle klapper en een ideale trekker voor wie op avontuur uit wil.

LibertyDe Liberty is ideaal voor 2 personen die veel willen reizen/trekken en op "adventure" willen ! Zij hervinden hun vrijheid met de Liberty ! Maar ook voor gezinnen met kinderen, want zo is er voor een enkele nacht ook een extra slaapgelegenheid (voor 2 personen) op het zeer ruime deksel te creŽren of in de extra tentuitbouw (optie) ! Zonder haringen (tent zit vast aan wagenbak en deksel) !! En met een ingenieus hulpveersysteem voor superlicht opzetten. En nu standaard met voortent en met nieuwe luxe keuken !