headerphoto

Jamet vouwwagens - Jametic

Jamet

Sinds enkele jaren voert Jamet het type Jametic. De Jametic is een bijzondere gebruiksvriendelijke wagen: afdekzeil eraf, keuken eraf, bed openvouwen, scharnier vergrendelen en de voortent omhoog trekken. Fluitje van een cent.

JameticRuime en supersnelle Jametic-vouwwagen voor twee personen of voor het hele gezin. 1.60 m. brede wagenbak met veel bergruimte en twee complete binnententen, veel ramen en permanente ventilatie, en 2 balkon/verandawanden (incl. verandastang) . Een bed van maar liefst 2.10 m. x 1.50 m. en met lattenbodems en stevigere schuim en een bed(optie) van 1.95 x 1.50 m. ! Een ideale trekker !

JameticEen bijzonder Jamet model (2-4 pers.) met een supersnel "1-2-klaar" opzetsysteem voor wagentent en voortent .In 2008 superlicht op te zetten dankzij een extra gasdruk-opzethulpveer ! Met nieuwe superluxe 2008 achterkeuken met electr. watervoorziening en 2 opberglades. In ecru met o.a.donkerblauw dak. Met een royale aanritsbare voortent-uitbouw (optie) en er is een luifel met een rits-bevestiging. Tevens nu 2 veranda-wanden (voor- en zijkant). Nu ook met een extra hangkast en donkerblauwe slikrand naar binnen toe (mooi strak).