headerphoto

Jamet vouwwagens - Dakota

Jamet

De Jamet DAKOTA is in 2007 op de markt gekomen. Hij heeft een trendy uiterlijk door zijn tunnel voortent. Hij heeft diverse outdoor snufjes, bv geen lose gordijnen maar oproldoek voor de ramen. De voortent zet sneller op dan de traditionele voortent. Door de boogconstructie van de voortent geeft de wagen een zeer ruimtelijk effect.

DakotaHet "ultieme kampeergevoel" wordt benaderd dankzij het hoge outdoor- en kampeergehalte van de Jamet-Dakota. De Jamet-Dakota is een complete, royale prijsgunstige vouwwagen met een echte tunneltent-look, een must voor de (trendy) gezinstent-kampeerder.
De fraaie boogvorm van de Dakota zorgt voor een groot ruimtelijk effect en veel opzetgemak en verleidt tot het "ultieme kampeergevoel" en het " top kampeergenot" Door enkele tent-aanpassingen heeft de Dakota een nog beter tentmodel en een nog betere en strakkere pasvorm !

Door de boogconstructie ontstaat in de Dakota-voortent een enorme leef- en woonruimte (ideaal ook voor gezinnen met kinderen) van 5.20 x 3.00 m. Het opzetten van het tentgedeelte gaat supersnel en moeiteloos. Ook is er als extra optie nog een 2 meter diepe voortent-boogluifel nu tijdelijk geheel gratis !! Ook heeft de Dakota diverse trendy "outdoor-snufjes" zoals géén drukke gordijnen, maar oproldoek-panelen die met strakke ritsen en fraaie trendy (outdoor) gespjes vastgezet worden evenals typische outdoor-style ventilaties.