headerphoto

Jamet vouwwagens - Arizona

Jamet

De Arizona is het ideale model voor wie van ruimte houdt. De voortent is 3.20 meter diepe en 5.20 meter breed. U vindt in de Arizona bedden van maar liefst 2.10x1.65 meter. Uiteraard met lattenbodems en extra stevig schuim. Ook is het mogelijk de Arizona uit te breiden door losse zijwanden aan de luifel te bevestigen en de voortentvoorwand te verplaatsen. Een grote disselbak en royale luifel worden standaard met de Arizona meegeleverd.

ArizonaSuperluxe enorme 4-6 persoons symmetrische Jamet-vouwwagen.
In synthetisch tentdoek (idem Louisiana A.S.) van Ten Cate All Season-dakdoek en ademend acryl-zijwanddoek. Extra grote voortent en wagenbak ! 2.10 meter lange bedden (bij 1.65 m.) met lattenbodems. Nieuwe superluxe 2008 achterkeuken. In een fraaie kleurstelling van donkerblauw , jeanskleur , bordeaux en met lichtgrijs/wit-accenten. Met (in 2 delen) geheel uitritsbare voortent-voorwand en geheel nieuwe inritsbare luifelzijwanden (optie) waardoor nu met het unieke en nog weer verbeterde Jamet Arizona- module-concept. En als speciaal actie-model inclusief luifel en grote disselbak.

ArizonaDe nieuwe inritsbare luifelzijwanden(optie) speciaal voor de Arizona All Season en de verplaatsbare Arizona-voortent-voorwand (in de luifel inritsbaar) zorgen voor een nu perfect afgesloten geheel met de rest van (voor- of wagen)tent. Hierdoor heeft ook de Arizona All-Season het unieke en nu dus opnieuw verbeterde Arizona-module concept ,met waanzinnig veel gebruiksmogelijkheden.