headerphoto

Jamet vouwwagens - Louisiana

Jamet

Louisiana is uitgevoerd in all season materiaal. Standaard inklusief luifel en disselbak. De Louisiana is een luxe 4 tot 5 persoons symmetrische vouwwagen.

LouisianaEen luxe 4-5 persoons symmetrische vouwwagen In All-Season Ten Cate dakdoek en acryl zijwanddoek. Fraaie kleurstelling en standaard incl. luifel en disselbak. Superluxe 3-pits thermisch beveiligde rvs-achterkeuken ( prima onderweg te gebruiken) met een nieuwe electr. watervoorziening met een zeer fraaie , luxe kraan en met 2 keuken-opberglades ( met een bestekvak) ! De zeer ruime afritsbare voortent van 3 meter diepte bij zelfs 5.00 m. breedte met een extra uitbouw biedt u een zee van ruimte voor uw hele gezin bij goed en slecht weer, zelfs nu "All Season"

LouisianaTwee fraaie slaapcabines , via ritsen 100 % tegen muggen af te sluiten van nu 1.65 x 2.00 m., (nu met lattenbodems voor 2008), en 1.55 m. x 2.00 m., en alle bedden nu met nieuwe stevigere schuim. Als alle Jamets wagens met prima ventilatie mogelijkheden en de slaapcabines dmv ritsen mugdicht af te sluiten. De Louisiana heeft een keukenuitbouw en kledingkast plus kast of toiletruimte in de voortent. Een bijzondere fraaie wagen om te zien. De luifel kan aan de voortent geritst worden maar ook, voor een kortere periode, rechtstreeks aan de wagentent(=slaapgedeelte)