headerphoto

Aart Kok Zambezi tenttrailer

Aart Kok
ZambeziDe Zambezi tenttrailer is bedoeld voor de tentkampeerders die graag avontuurlijke trektochten willen maken. Snel en zonder haringen. Slapen onder doek, maar dan wel in een comfortabel bed, dat altijd gespreid is. Een complete kampeeruitrusting bij de hand, keurig opgeborgen onder het bed.

Onderweg zal de Zambezi tenttrailer u op de meest onbegaanbare wegen volgen, zonder het rijgedrag van de auto te beïnvloeden of uw zicht te beperken. De 13" autowilen staan buiten de wagenbak, zodat een uitgekiende gewichtsverdeling met een laag zwaartepunt ontstaat. Het geheel ligt daardoor als een huis op de weg. Ook in bochten, bij inhaalmanoeuvres en bij hoge snelheden merkt u niet dat u een aanhanger trekt. De Zambezi weegt van zichzelf immers slechts 300 kg.

ZambeziAls de Zambezi op de camping staat ziet hij eruit als een oerhollandse tent. Toch is het een vouwwagen, of liever gezegd tenttrailer. U hebt de keuze uit een piramide tent (ontwikkeld met De Waard) of een oppompbare koepel tent (ontwikkeld met Karsten). Bent u met de Zambezi op pad, dan zitten uw medeweggebruikers achterstevoren achter het stuur. De Zambezi is hoe dan ook een blikvanger. Gemaakt voor verstokte tentkampeerders die mobiel willen zijn maar eigenlijk geen vouwwagen willen trekken.

ZambeziDe wagenbak van deze tenttrailer is naadloos, het onderstel is robuust en de wielen zijn leverbaar in grote maten. De Zambezi volgt u moeiteloos over elke weg, zelfs als er van een weg geen sprake meer is. Om te overnachten hoeft u deze vouwwagen die geen vouwwagen is niet eens af te koppelen. De tent wordt in elke storm overeind gehouden door het supersterke frame. Als u weer verder wilt, klapt u de wagen binnen enkele seconden in. Ook als de tent kletsnat is, blijft uw bed droog. Met een Zambezi tenttrailer is er geen belemmering om het echte avontuur tegemoet te gaan.

De Zambezi kent 3 uitvoerigen; Original,Karsten en Off-Road