headerphoto

Aart Kok Tundra tenttrailer

Aart Kok
TundraDe Tundra is een symmetrische tenttrailer met twee tweepersoons lattenbodems, een rondzit en een eindkeuken voor een scherpe prijs. De Tundra heeft alles wat je als startende kampeerder met een gezin nodig hebt. Bij de ontwikkeling is de Tundra volgestopt met allerlei zaken die voor deze klasse uniek zijn: het design van de tent is revolutionair; de bermkeuken met koelkast hoeft nooit te worden verplaatst; gasveren maken het openklappen door één persoon mogelijk, ook omdata er geen zwaar deksel op zit; de binnententen klappen automatisch mee in; de voortent is met zijn boogconstructie gemakkelijk opzetbaar en zelfs te voorzien van een kuipzeil.

TundraMaar niet alleen de functie vormde een uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze tenttrailer. Een sportieve outdoor uitstraling die bij het echte kamperen van Aart Kok Adventure past, is minstens zo belangrijk. De Tundra deelt het platform met de Tago Indian van Gerjak, een waarborg voor kwaliteit en duurzaamheid.

TundraVoor de tent van Ten Cate katoen tekent hofleverancier van Aart Kok Adventure: ESVO in Volendam. Een van de laatste ateliers in Nederland waar nog ambachtelijke topkwaliteit geleverd wordt. Met de boogvorm wordt ingespeeld op de toenemende vraag naar tunneltenten vanwege het ruimtelijke effect en het opzetgemak.